Camping är utan tvekan en växande trend över hela världen, och med den ökande populariteten av camping har tillverkare intensifierat sin produktion av campingutrustning och möbler. Ett campingbord betraktas som en av de grundläggande och nödvändiga utrustningsdelarna för camping. Om du är på jakt efter det perfekta campingbordet och är osäker på vilken typ som passar dig bäst, fortsätt att läsa! Dock kan vi redan nu nämna att du kan hitta praktiska campingbord hos decathlon.

Varför ska du investera i ett campingbord?

Även om du kanske redan har en aning om fördelarna, låt oss titta på några starka skäl att överväga varför du bör köpa ett campingbord:

  • Ett bekvämt ställe att umgås vid och njuta av måltider under öppen himmel.

  • Smidigt att justera och placera precis där du vill ha det.

  • Bärbarhet som gör det enkelt att flytta eller fälla ihop när det inte behövs.

  • Enkel rengöring för att hålla det i toppskick.

Olika varianter av bord för camping

Det finns olika typer av campingbord tillgängliga idag, var och en utformad för specifika ändamål. Här är en översikt över de olika alternativen:

  1. Sidobord: Dessa campingbord är mindre och speciellt avsedda för att stödja och hålla små föremål, som drycker, belysning, väskor och andra mindre tillbehör. De är inte de mest lämpliga för att användas som ätplatser, men de är praktiska för att organisera små saker under campingutflykter.

  2. Hopfällbara bord: De hopfällbara campingborden är förmodligen de mest populära och vanliga på marknaden. Dessa bord kan enkelt fällas ihop till en kompakt och platt form. De flesta hopfällbara campingbord är tillverkade av högkvalitativa material som aluminium och kan bära tunga laster under campingresan.

  3. Höga bord: Höga campingbord är bekväma att använda med vanliga campingstolar. De ger en bekväm höjd för att äta eller utföra aktiviteter och är speciellt användbara när du behöver extra arbetsyta.

  4. Låga bord: Låga campingbord är idealiska för dem som föredrar sittande på marken eller använder låga pallar. Dessa bord är kompakta och lätta att transportera och är perfekta för avslappnade måltider eller spel.

Campingborden finns också i olika storlekar, från små bord för två personer till större bord som kan rymma 6 eller 8 personer.