Oavsett om du vill lukta gott på jobbet, eller på festen till helgen, satsa på en bra parfym. Ett bra märke är Xerjoff. Xerjoff har inspirerat våra sinnen sedan 2003. Grundaren Sergio Momo’s passion för dofter började ta form under hans tonår, influerad inte bara av sin fars imponerande kollektion av dofter, utan också av de vardagliga aromerna som omgav honom i sin hemstad Turin. Dessa enkla, men betydelsefulla källor till inspiration fortsätter att prägla detta italienska lyxmärke än idag.

Om du är intresserad av att uppleva en av deras dofter själv, kan du utforska ett brett urval hos Cedvard. Vi rekommenderar att du ger Xerjoff Naxos, som lanserades 2015, en chans. Denna doft kombinerar fruktig citrus, mild lavendel, blommor, kryddor och honung till en underbar och komplex doftupplevelse.

Unika dofter

Varje doft från Xerjoff är en komposition av extraordinära ingredienser, noga blandade för att skapa unika och fängslande originaldofter. Här möter frisk mynta och doften av liljekonvalj den djupgående basen av patchouli och cederträ, medan sötma i litchiens toppnoter förenas med den intensiva doften av egyptisk jasmin – en kombination som skapar en förförisk och berusande doft. Hos Cedvard kan du hitta din egen favorit!

Unika flaskor

Det är inte bara dofterna som är unika utan även de olika flaskorna! Xerjoffs iögonfallande parfymflaskor utstrålar mystik och äventyr. Dessa flaskor är som noga skurna ädelstenar och när du håller en i din hand kan du med säkerhet förvänta dig en förförisk och sensorisk upplevelse. Det är svårt att inte bli fängslad av de färgrika glasen och de glittrande ytskikten som återspeglar de gåtfulla och doftande vätskorna som döljer sig inuti.

Hitta rätt parfym för dig

Oavsett om du är intresserad av att prova en parfym från Xerjoff eller något annat märke, kan du hitta ett brett urval på Cedvard. Denna onlinebutik har ett omfattande sortiment av parfymer, både för män och kvinnor.