Snart knackar våren på dörren och det är hög tid att ta hand om håret, som kanske har blivit lite torrt och bortglömt under vintern.

Kvalitetshårvård till bra pris

Satsa på kvalitetshårvård för att få tillbaka styrkan och glansen i ditt hår, som kanske har gått förlorad litegrann under den kalla årstiden. Snart är det vår och det är dags att ge håret näring och omtanke, så att det kan glänsa i takt med solens strålar sedan!

Först och främst bör du vara noga när du väljer schampo, balsam, hårkur och andra produkter till ditt hår. Investera i hårprodukter som inte innehåller några som helst onödiga parabener, tillsatser eller parfymer. Tänk på att bra hårvård inte alltid är den dyraste, vilket kanske kan vara lätt att tro! Det är innehållet som räknas.
Om du har ett torrt hår, vilket är väldigt vanligt vintertid, väljer du med fördel en serie med hårprodukter som är anpassade just för torrt och skadat hår. Det är inte bara den kalla årstiden som sliter på håret – det gör även den torra inomhusluften samt om du fönar håret mycket.

Bra kost, fukt och näring

Fukt och näring håller ditt hår friskt och vackert. Men, även kosten spelar en oerhört viktig roll för att ditt hår ska må bra. Kosten är lika viktig för håret som för resten av kroppen. Se till att du verkligen äter en allsidig kost så att du får i dig allt som din kropp behöver. Ibland kan det vara som så att det kan vara läge med lite extra vitaminer i perioder. Om du känner att ditt hår skulle må bra av det, kan du ta ett extra tillskott med hårvitaminer.
Välj även bra redskap och tillbehör till håret. En hårborste som inte sliter är guld värd, likaså snoddar som inte utsätter ditt för ett onödigt slitage.