Att välja rätt kudde kan kännas svårt och vara en komplicerad process. Det viktigaste att tänka på är hårdheten på kudden, själva densiteten som avgör hur mycket motstånd du får får när du placerar huvudet på kudden. Föredrar du att kudden ska vara mjuk, dvs att ditt huvud sjunker ner mycket när du ligger på den eller vill du hellre ha det motsatta – en hårdare kudde? Det handlar mycket om tycke och smak.

Är du en person som föredrar att sova på mage är det rekommenderat med en kudde som har låg densitet, alltså en mjukare kudde. Sover du däremot på rygg eller på sidan kan rekommendera det motsatta, alltså en hårdare kudde det som ger stöd åt huvud och nacke. Har du fel kudde det kommer du känna av det morgonen efter, ryggen kan smärta och du kan känna dig stel.

Hos Bedzzz kan du få tips och råd kring hur du ska tänka när du behöver uppdatera ditt sovrum med en ny kudde. De ger tips, råd och ger information om återförsäljare av kuddar online.

Behov av mer utrymme för din verksamhet?

Vi lever i en svängig tid där marknaden ständigt är i förändring. Företag är idag mer och mer i behov av flexibla snabba lösningar istället för permanenta anläggningar som är kostnadsintensiva och kräver mycket tid att bygga upp. Detta gäller speciellt för hotell och restaurangbranschen som ofta är i behov av att snabbt kunna bygga upp temporära lokaler för sin verksamhet. Det kan handla om tält, presenningar och andra lösningar för till exempel mässor, festivaler, utställningar eller liknande.

Obwiik hjälper ditt företag med dessa typer av temporära byggnationer. De har lång erfarenhet genom sin verksamhet på den nordiska marknaden. De säljer och hyr ut tält, hallar och liknande för företag. Mer information om deras utbud kan fås på deras hemsida där du även kan beställa en offert och får ett kostnadsförslag.