Driver du ett företag så har du säkert registrerat ett varumärke som är viktigt för din framgång. Det kan handla om framgångsrik marknadsföring och att behålla en bra relation med sina kunder. Har du mycket externa kontakter och behöver marknadsföra ditt företag för att få nya kunder så är du beroende av ditt varumärke. Därför är det viktigt att ha koll så att ingen annan använder ditt varumärke för sina varor och tjänster. Här kommer vi titta lite närmare på ett erbjudande till dig som vill kontrollera så att ingen använder ditt varumärke. Så läs vidare!

Varumärkesbevakning

Genom att använda dig av varumärkesbevakning har du möjlighet att hålla koll så att ingen utnyttjar ditt varumärke. Med hjälp av en unik och avancerad mjukvara så bevakas ansökningar som kan innebära varumärkesintrång på dina marknader. Det innebär att du i ett tidigt skede får ett besked om någon försöker registrera ett liknande märke som ditt. Då har du gott om tid att invända och stoppa ett eventuellt intrång.

Att använda sig av en automatisk tjänst för detta är i princip det enda sättet att hålla koll på att inget intrång sker. Det finns nämligen inget manuellt sätt att göra detta på. Och skulle du försöka så skulle du snart inse att det tar orimligt mycket tid i anspråk. Så att prenumerera eller på annat sätt köpa en tjänst för detta är en bra investering som verkligen kan löna sig på sikt.

Lycka till med att bevaka ditt varumärke

Har du registrerat ett varumärke så ska du vara rädd om det och skydda det. Det är inget att slarva med – utan vårda det ömt. Så att du inte riskerar något med ditt företag. Med hjälp av våra goda råd har du möjlighet att hålla bättre koll på ditt varumärke och skydda det från intrång. Lycka till!