Ett smart erbjudande att ta fasta på, det är att köpa dig en paddleboard då det är rea. Det är rätt smart att köpa det mesta på rea, för du kan då komma undan billigare. På https://coolsnow.se/ hittar du Coolsnow och Coolsurf som har dels produkter för sommaren, dels för vintern. Att börja paddla bräda är inte fel. Det kallas även för SUP, som står för stand up paddle. Du har då en bräda i vattnet, som flyter och den ska du stå upp på och paddla dig fram med hjälp av en paddel. Det har under de senaste åren fullkomligt exploderat detta med att paddla SUP. I nästan alla vatten så ser man minst en sådan bräda. Så varför inte köpa en du med för att testa?

Börja paddla SUP

Om du vill börja med att paddla SUP så är det att rekommendera att du köper en uppblåsbar bräda att börja med. Den är lite enklare att hantera samt paddla på. Det är inte så svårt att komma igång, då det är en ganska så enkel vattensport. Det räcker att ha på dig badkläder och sedan bara ha en bra bräda samt paddel. Sedan bara testa dig fram. Brädan i sig är nästan omöjlig att välta och om du ramlar av, så har du en lina som fästs mellan bräda och fot, så att inte brädan flyter bort.

När du blivit mer van, så kan du välja en hård SUP om du vill. Sedan finns de hårda och de uppblåsbara i en mängd varianter, beroende på vad du främst ska använda dem till. Det finns de du paddlar i höga vågor, så väl som det finns de du kan göra yoga på. Att paddla SUP är bra träning med och det för hela kroppen. Så hitta ett bra erbjudande på en paddleboard, köp en och sätt igång.